torstai 13. huhtikuuta 2017

Kevät. Siispä sataa lunta.


Maailma matkaa eteenpäin suurin piirtein samoja uomia kuin ennenkin. Treenataan laiskasti ja lenkkeillään vähän vähemmän laiskasti. Välillä on aurinko ja välillä taas ei.uudet juoksukengät ja lempisiili
Kevätsiili on sievä kuin mikä:

Henkilön Anna Laulajainen (@annalaul) jakama julkaisu


Kävin katsomassa taitoluistelun maailmanmestaruuskilpailuja ja siihen verrattuna koiratanssi on naurettavaa roskaa. Olisi niin paljon opittavaa taiteellisesta puolesta ja musiikin tulkinnasta.

Henkilön Anna Laulajainen (@annalaul) jakama julkaisu


Käytiinhän me Nokkalaisen kanssa kisaamassakin Akaassa muutama viikko sitten. Alku meni tosi, tosi hyvin ja Nokki teki tämän liikkeen paremmin kuin ikinä. Sitten Nokki varmaan huomasi, että hän onkin kisoissa ja sitten hän rupesi kitisemään. Pisteitä saatiin sen tavallinen 160 ja risat. Olisi kiva tietää, mitä pisteet näyttäisivät jos joskus onnistuttaisiin, kun noin surkeilla suoritteilla saadaan noinkin paljon pisteitä. 

Sheltit edustivat hauskasti värisuoran verran kisoissa: 

Zelda, Guinness, Brii, Aiko ja Luna

Alkki ei ole ilmonnut kisoihin, vaan Alkki menee rallitokoon. Haluan vielä hioa tanssiasioita ennen kuin kisataan, mahdollisesti kesäkuussa HTM:ää.

Alkilla on musiikki ja alustava koreografia myös voittajaluokan ohjelmaan. Musiikki on vaikea ja koreografiakin on todella vaikea. Sellainen, mikä mielestäni voittajaluokassa tulisikin olla. Alkin täytyy vielä treenata kovasti, mutta tuntuu siltä, että koiran rajat eivät tule tulemaan vastaan tässä asiassa. Ei ole mitään sellaista, mitä Allipuupi ei voisi oppia.

Allipuupi on niin uskomattoman kiltti ja tunnollinen pieni koira.

kuvaaja: Jasmin Kujander

kuvaaja: Jasmin Kujander

Luovuin Aikon agilitytreenipaikasta, sillä töiden takia en ole päässyt treenaamaan kuukausiin, eikä minulla ole oikein motivaatiota agilityyn Aikon kanssa. Aikosta on niin paljon enempään kuin juoksemaan ja huutamaan päättömästi. Lunan kanssa ryhmäpaikka edelleen tulee olemaan, koska asetelma Luna-agilityn suhteen on hieman erilainen. 

Melli on nauttinut auringon valosta ja suostunut jopa lenkkeilemään. Sisäpissailu ja juominen ovat selkeästi vähentyneet, joten erikoisruoan syöminen näyttää toimivan. Järkyttävää. Joutua nyt SYLIIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!